×

Andreea Marin revine la TV?! Zâna Surprizelor a oferit detalii neașteptate, ce a anunțat .

Andreea Marin revine la TV?! Zâna Surprizelor a oferit detalii neașteptate, ce a anunțat .

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, ar putea reveni pe micile ecrane. Într-un interviu pentru VIVA, fosta „Zână a Surprizelor” a făcut dezvăluiri incendiare.

Andreea Marin ar putea reveni la tv?
Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și îndrăgite vedete tv. Mulți o știu de pe vremea emisiunii-fenomen „Surprize, Surprize”, însă de-a lungul timpului, Andreea Marin a fost implicată în mai multe proiecte televizate, de mare succes. Ultimul show pe care l-a prezentat la tv a fost „Nu există nu se poate!”, de la TVR 2. Dacă ar fi să mai revină în televiziune, nu ar spune nu.

Nu am făcut greșeli care să afecteze cu adevărat pe cineva, ci doar pe cele normale oricărei evoluții.

Să nu uităm că eu eram studentă la Informatică atunci când televiziunea a apărut neașteptat în viața mea, așadar am avut de învățat enorm într-un domeniu despre care nu știam nimic, dar pasiunea, dedicarea mea și dragostea pentru ceea ce făceam au făcut posibilă ascensiunea mea.

Nu aș schimba nimic, se împlinesc 30 de ani de carieră minunată, care mi-a oferit șanse nesperate și în care am oferit, la rândul meu, surprize și șanse multor oameni care poate nu mai sperau că viața li se va schimba în bine.

Simt că am lăsat ceva valoros în urmă, atunci când întâlnesc oameni ce îmi mulțumesc neașteptat pentru clipe sau transformări trăite în acești ani”, a declarat ea pentru VIVA!

A refuzat să intre în politică
Andreea Marin a explicat că este implicată în mai multe proiecte, majoritatea neavând legătură cu televiziunea. I s-a propus chiar să intre în politică, dar consideră că domeniul nu o caracterizează.

„Da, dar nu e locul meu. Am felul meu de a face lucrurile în viață și de a lăsa ceva în urma mea. Mi-am găsit calea, și aceasta nu e politica.

Dar deși există o opinie generală despre politicieni și, din păcate, de multe ori este adevărată, eu am cunoscut și oameni adevărați printre ei, care fac lucruri bune constant, e adevărat, le e mai greu, căci nu au susținerea dorită, dar reușesc. Avem nevoie de astfel de oameni, să îi susținem, să îi vedem.”, a mai completat diva.

Cove, cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin
La emisiunea „Surprize, Surprize”, de la TVR 1, Andreea Marin l-a avut coleg pe Cove. La mai bine de 23 de ani de când a prezentat show-ul alături de vedetă, acesta a mărturisit că are numai cuvinte de laudă la adresa sa.

„A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Andreea este fără doar și poate printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul Andreei”, a spus Cove.

Publică comentariul