Stiri La Minut MONDEN Robert Ionescu ar fi fost arestat în Dubai. De ce este acuzat regele TikTok-ului din România: „Nu te joci cu FBI-ul”

Robert Ionescu ar fi fost arestat în Dubai. De ce este acuzat regele TikTok-ului din România: „Nu te joci cu FBI-ul”

Robert Ionescu ar fi fost arestat în Dubai. De ce este acuzat regele TikTok-ului din România: „Nu te joci cu FBI-ul” post thumbnail image

Robert Ionescu este cel mai viral tiktok-er de la noi din țară. Zis și ”îngerașul” acesta este denumir regele TikTok-ului de la noi din țară. A plecat în Dubai de luni bune, unde se pare că ar fi fost arestat. Iată toate detaliile.

Robert Ionescu ar fi fost arestat în Dubai

Robert Ionescu ar fi fost arestat în Dubai, pentru șantaj și înșelăciune. Vestea a fost dată de Mădălin Feraru,  o altă figură celebră în mediul online. Acesta a scos la surprafață informații compromițătoare despre Robert Ionescu. Tânărul ar fi acuzat că obliga femeile să se dezbrace în fața camerei video, iar mai apoi le amenința că trimite imaginile compromițătoare membrilor familiilor lor. În timp ce făcea un live pe TikTok, Mădălin Feraru a dezvăluit că Robert Ionescu a ajuns pe mâinile polițiștilor într-un dosar de șantaj și înșelăciune.

V-am spus că Îngeraş va ajunge la puşcărie? Ei, acum o să îi ia tot ce are, o să i se pună sechestru, probabil o să iasă şi o să mintă că nu a fost arestat, dar e aretstat acum 100%, vă spun! Eu nu-i vreau răul, mă jur pe copiii mei, dar i-am spus, rezolvă-ţi problemele că am văzut actele! El nu m-a crezut, a crezut că zic la mişto. Asta este, păcat, nu se face aşa, vă jur! El credea că e glumă, păi, te joci cu poliţia americană, cu FBI-ul, eşti nebun la cap, eşti prost? Uite că te-a arestat!”, a ținut să spună Mădălin Feraru.

Ce spunea Robert Ionescu despre mutarea lui în Dubai

Robert Ionescu spunea, acum ceva vreme, motivul pentru care a ajuns să locuiască în Dubai. „Sunt în Dubai, fac acest vlog pentru că așa am simțit, să deschid telefonul și să vorbesc cu voi. Sunt supărat din cauza oamenilor, au ajuns mesaje la mama mea, la familia mea, la bunica mea. Sunt un băiat amărât, dormeam într-un pat pliant în aceeași cameră cu mama și cu bunica mea. Dar oamenii nu acceptă ideea ca altcineva să se ridice. Stau atâtea ore pe live-uri, mulți mă înjură. Oamenii au făcut rost de numărul mamei mele, îi spun că sunt escortă în Dubai.

Eu trăiesc acum din TikTok, nu am timp să mai fac și altceva. Cel mai mult am câștigat 23.000 de dolari pe săptămână. Nici dacă mă prostituez nu fac banii ăștia! 23.700 de dolari mai exact. Asta ca să lămuresc mizeriile de oameni care vorbesc despre mine. Ăștia au fost cei mai mulți bani, îi strâng pentru o casă. Nu vreau să fiu șmecher, sunt numărul unu pe TikTok, sunt oameni care mă apreciază foarte mult, sunt străini care mi-au dat cadouri, românii mă înjură”, spunea Robert Ionescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post