Stiri La Minut HOROSCOP Șase planete retrograde în septembrie 2022. Pentru zodii se schimbă tot

Șase planete retrograde în septembrie 2022. Pentru zodii se schimbă tot

Șase planete retrograde în septembrie 2022. Pentru zodii se schimbă tot post thumbnail image

Luna aceasta, șase planete au retrogradat, adică s-au mișcat înapoi.  În mod normal, mișcarea acestora este directă, însă sunt perioade din an în care acțiunea se schimbă. Totul are legătură directă cu zodiile, care vor fi influențate semnificativ de aceste evenimente. Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto sunt în retrograd și schimbă totul pentru acești nativi.

Nativii influențați de retrogradare

Retrogradarea acestor planete influențează toate zodiile și schimbă totul în viața acestora. Specialiștii spun că este un moment bun să ne trezim la realitate, să ne dăm seama de ce se petrece în jurul nostru. Planetele retrogradează astfel:

Planete Retrograde Septembrie 2022- Uranus în Taur (24 august 2022 – 22 ianuarie 2023)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Jupiter în Berbec  (28 iulie- 23 noiembrie 2023)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Saturn în Varsator  (4 iunie- 22 octombrie 2022)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Neptun în Pesti (28 iunie- 4 decembrie 2022)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Mercur Retrograd (9 septembrie- 2 octombrie 2022)

Uranus, cunoscută ca planeta revoluției, a schimbării și a transformării, îi face pe unii nativi să simtă că nu se află în locul potrivit. Simt că este nevoie să facă o schimbare, să ia o decizie care să îi ajute să evolueze și să ajungă acolo unde își doresc.

Jupiter retrograd in Pesti este un moment de restabilire a credinței și de a fi una cu universul. De acum, majoritatea vor avea mai multă încredere în forțele lor și convingeri mult mai mari. Vom privi mai mult în jur, la lumea în care trăim și vom lua doar ce este bun.

Efectele retrogradării

Mișcarea în retrograd a planetei Saturn îți oferă cele mai importante lecții de viață. Nu te mai opune destinului și învață să înfrunți orice provocare primești. Saturn îți testează limitele și, totodată, te ajută să evoluezi.

S-ar putea să nu știi ce să faci cu emoțiile tale în această perioadă a retrogradării lui Neptun. Treci prin tot felul de stări și ai parte de sentimente diverse. Ies la iveală anumite secrete, ce le vor oferi oamenilor șansa de a afla lucruri neplăcute despre tine.

Pluto este planeta transformării. Lucrurile capătă o altă formă de acum și te pune în fața unor situații extrem de ciudate. Înveți să reacționeze în situații-limită și descoperi despre tine lucruri pe care până acum nu îți imaginai că le-ai pute face vreodată.

Mercur retrograd este un moment în care ne conectăm cu prezentul și învățăm să îl trăim din plin. Chiar dacă am putea avea și stări mai puțin plăcute, de agitație, rătăcire, nostalgie, este șansa noastră să ne clarificăm problemele cu propria persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post