Stiri La Minut MONDEN Scandal la Antena 1 intre Bendeac si Cheloo! Ce i-ar fi facut rapper-ul intrece orice imaginatie

Scandal la Antena 1 intre Bendeac si Cheloo! Ce i-ar fi facut rapper-ul intrece orice imaginatie

Scandal la Antena 1 intre Bendeac si Cheloo! Ce i-ar fi facut rapper-ul intrece orice imaginatie post thumbnail image

Apar noi dezvaluiri, dupa ce Mihai Bendeac a plecat de la iUmor! Se pare ca la baza acestei decizii radicale ar sta si un conflict cu Cheloo, care ar fi avut loc in urma cu cateva saptamani!

Potrivit Cancan.ro, pe durata celui de-al 12-lea sezon iUmor, intre Mihai Bendeac si Cheloo ar fi aparut o serie de divergente. Ar fi existat un episod in care rapper-ul l-ar fi alergat pe actor prin studio-ul unde se filmeaza emisiunea pentru a-i aplica o corectie fizica.

Speriat, Bendeac s-ar fi baricadat intr-o toaleta, iar Cheloo ar fi inceput sa loveasca usa cu picioarele. Colegii lor erau convinsi ca totul este o gluma si au inceput sa se amuze in loc sa intervina, lucru de care Bendeac a fost afectat.

In prezent, actorului ii este teama de rapper, scrie sursa citata.

Mihai Bendeac s-a certat cu producatorii emisiunii iUmor si a plecat din cadrul emisiunii. Actorul a decis sa nu se mai intoarca la filmari, iar nimeni nu a mai dat de el. Televiziunea a faxcut eforturi serioase să țină sub tăcere ce se petrece în cadrul show-ului iUmor, iar Mihai Bendeac a fost înlocuit în scaunul de jurat.

Mihai Bendeac nu a negat că există probleme cât se poate de serioase între el și producătorii iUmor, show-ul difuzat de Antena 1. ”Momentan nu pot comenta”, ne-a spus Mihai Bendeac. ”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, explică actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

Atunci cand a fost intrebat daca o sa mai apara la Antena 1 si iUmor, Mihai Bendeac a fost categoric: NU.

Mihai Bendeac este de meserie actor, iar faima si-a castigat-o din televiziune! In prezent, vedeta a jurizat emisiunea iUmor de la Antena 1, alaturi de Cheloo si Delia! In cadrul unui interviu, Mihai Bendeac a dezvaluit ca parintii lui sunt cei care i-ar gestiona veniturile pe care actorul le incaseaza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post