Stiri La Minut MONDEN Lia Bugnar a rupt tacerea! Momentul in care Anghel Damian a parasit-o pentru Theo Rose: “M-a lovit tancul”

Lia Bugnar a rupt tacerea! Momentul in care Anghel Damian a parasit-o pentru Theo Rose: “M-a lovit tancul”

Lia Bugnar a rupt tacerea! Momentul in care Anghel Damian a parasit-o pentru Theo Rose: “M-a lovit tancul” post thumbnail image

Lia Bugnar a facut primele declaratii la doar cateva saptamani dupa ce a fost parasita de actorul Anghel Damian pentru Theo Rose. Scenarista a marturisit ca a fost un moment greu pentru ea, dar isi revine!

Scenarista Lia Bugnar a marturisit ca nu se astepta la un asemenea deznodamant, dar incepe sa isi revina dupa despartire: „M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”.

Totuși, lucrurile nu sunt atât de ușoare când vine vorba despre o relație nouă. „Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a spus, în premieră, scenarista serialului Clanul, regizat chiar de fostul iubit al Liei, Anghel Damian.

În ediția de deschidere a celui de-al patrulea sezon al showului „Întrebarea Mesei Rotunde”, Lia Bugnar i-a povestit gazdei, actorul Marius Manole, despre momentul maturizării ei profesionale.

„În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi”, a povestit Lia Bugnar.

Scenarista a mai declarat că cea mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, prin faptul că reușește să se surprindă neplăcut pe alocuri, încât devine devastatoare concluzia că nu se poate baza pe ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post