Stiri La Minut ACTUALITATE O nouă enoriașă îl acuză pe părintele Visarion Alexa de agresiune: „Mi-a spus că așa îmbrățișează părintele”

O nouă enoriașă îl acuză pe părintele Visarion Alexa de agresiune: „Mi-a spus că așa îmbrățișează părintele”

Părintele Visarion Alexa de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, cartierul Militari se află în centrul unui scandal de proporţii uriașe, după ce o enoriaşă l-a acuzat de agresiune sexuală în lăcașul sfânt, iar acesta ar fi recunoscut întreaga faptă. Acum, ies la suprafață noi dezvăluiri în cazul părintelui! O altă credincioasă susține, că preotul Visarion Alexa ar fi agresat-o în aceeași manieră, în timpul spovedaniei. Iată toate detaliile!

O nouă enoriașă îl acuză pe părintele Visarion Alexa de agresiune sexuală

O altă enoriașă, susține că Părintele Visarion Alexa de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a agresat-o sexual în timpul spovedaniei.  Cea care a decis să facă un pas în față și să mărturisească prin ce chinuri a fost supusă, chiar în lăcașul sfânt, de către părintele Visarion Alexa, susține că în cazul său a fost un viol, pereceput ca o „îmbrățișare a părintelui” de către cei care ar fi trebuit să o ajute, în urma reclamației:

Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc Vechiul Testament (regele David) și „dragostea” față de aproape. Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele.

Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți?

M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc.

Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”a povestit femeia care a cerut să îi fie păstrat anonimatul, scrie româniatv.net

Stenogramele cu convorbirea dintre părintele Visarion Alexa și prima femeie care l-a acuzat de agresiune sexuală

Au ieșit la iveală stenograme din dosarul părintelui Visarion Alexa. Ce conversații purta preotul Visarion Alexa cu tânăra în vârstă de 37 de ani, care l-a acuzat de agresiune sexuală:

(…) Victimă: Mai ales că dumneavoastră m-ați atins în zona intimă. Mi-ați atins vaginul. Asta produce detensionare (…)
Preot: Te deranjează că te-am atins? (…)
Victima: Ca și preot m-ați atins sau ca prieten?
Preot: Ca prieten…
Victima: Dar că s-a întâmplat într-un loc sfânt?
Preot: Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu. (…)

Victima: Vreau să știu treaba cu dicționarul… Și explicațiile. Corpul meu s-a simțit ca la inventar. Mâinile dumneavoastră pe pielea feselor mele, pe abdomen, pe sâni, în partea intimă…
Preot: (…) E un gest de afecțiune, nu inventar”, 
ar fi fost o parte din convorbirea celor doi, potrivit sursei menționate anterior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post