Stiri La Minut MONDEN Ce spune Anamaria Prodan după declarația de dragoste publică făcută de Reghecampf Corinei Caciuc: „Ne umilim în public”

Ce spune Anamaria Prodan după declarația de dragoste publică făcută de Reghecampf Corinei Caciuc: „Ne umilim în public”

Ce spune Anamaria Prodan după declarația de dragoste publică făcută de Reghecampf Corinei Caciuc: „Ne umilim în public” post thumbnail image

Anamaria Prodan a avut ceva de spus după ce fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf, a postat în mediul online prima fotografie de familie, cu corina Caciuc și fiul lor, Liam.

Declarațiile făcute de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a reacționat după fotografia de familie și declarația de dragoste a lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc. Celebrul antrenor a împlinit, de curând, vârsta de 47 de ani, prilej pentru care a postat pe Instagram prima fotografie de familie cu iubita lui și cu băiatul lor, Liam. De altfel, tehnicianul a publicat și o poză cu partenera lui de viață, alături de o declarație de dragoste: „Te iubesc, inimă”. Bineînțeles că acest lucru a stârnit diverse reacții în mediul online. Totuși, impresara nu a avut o reacție prea dură la adresa lui Reghecampf, însă a ținut să-i transmită câteva lucruri.

”Nu mă interesează, de ce să îl felicit de ziua lui de naștere?”, a spus Anamaria Prodan, pentru cei de la Fanatik, întrebată dacă l-a felicitat pe fostul ei partener de ziua lui de naștere.

Femeia de afaceri a recunoscut că i-a transmis un mesaj tranșant în privat. Acum, a făcut-o și public. ”Am înțeles acum de la avocați că începe seria de procese din divorț. I-am trimis vorbă, prin nașul lui, să închidă toate aceste procese pentru că fac rău copiilor. După ce că nu îi vede, nu îi caută și nu îi ajută, mai ajungem să ne umilim și în public. Am cerut în mod expres să închidă toate aceste procese deschise fără rost și să îmi acorde divorțul. Urgent! Mă rog de aproape doi ani să vină la divorț, la notar, fără să știe presa sau oricine altcineva”, a mai spus sexy impresara, conform sursei citate.

Cât despre fotografiile postate de Laurențiu Reghecampf pe internet, Anamaria Prodan a spus că: ”Nu mă uit (pe conturile de socializare ale lui Laurențiu Reghecampf, n. red.). Familia Prodan nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf, oamenii nu vreau să mă asocieze cu el. Copiii mei care nu au fost căutați deloc de el și niciodată nu vine să îl vadă pe copilul cel mic, iar asta spune tot despre el”.

Impresara susține că vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf. ”Are o familie, un copil, are o nouă viață și nu trebuie să stea agățat de Anamaria Prodan. Vreau să scap și atât. Nu cred că îmi doresc altceva. Noi suntem foarte fericiți, dezvoltăm business-urile familiei… Mă ocup și de Bebeto, cu fotbalul, facem individualizare să facem fotbalist mare din el. Ne bucurăm de fiecare secundă”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post