Stiri La Minut MONDEN Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical din cauza pneumoniei. Actorul este în stare critică

Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical din cauza pneumoniei. Actorul este în stare critică

Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical din cauza pneumoniei. Actorul este în stare critică post thumbnail image
Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a fost dus internat de urgență la spital, la data de 15 septembrie. Acum, îndrăgitul actor trece prin clipe crunte, fiind intubat și ventilat artifical. Iată toate detaliile!

Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical

Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat la data de 15 septembrie 2022 și transferat la ATI, din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical.

Acum, starea actorului s-a înrăutățit, medicii fiind nevoiți să-l intubeze și să-l ventileze artificial, deoarece actorul suferă de o pneumonie severă. Aceasta a fost singura metodă prin care i-au putut salva viața.

Actorul aproape că nu mai poate respira, iar problemele lui cardiace sunt, de asemenea, grave, iar respirația dificilă le poate agrava și mai mult, potrivit Fanatik.

Deși este oxigenat, contează enorm ca pneumonia să răspundă la această intervenție invazivă:

Alexandru Arșinel s-a retras din lumea teatrului datorită problemelor de sănătate

Alexandru Arșinel, mare actor de comedie al României, a anunțat în luna mai a acestui an că se retrage tocmai din cauza problemelor de sănătate:

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici.”

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mărturisit actorul, conform Romania TV.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post