Stiri La Minut MONDEN Monica Tatoiu, chinuită de o boală agresivă! Semnele se văd pe corpul ei FOTO

Monica Tatoiu, chinuită de o boală agresivă! Semnele se văd pe corpul ei FOTO

Monica Tatoiu, chinuită de o boală agresivă! Semnele se văd pe corpul ei FOTO post thumbnail image

Monica Tatoiu, chinuită de o boală agresivă

Monica Tatoiu, ajunsă la vârsta de 66 de ani, a vorbit public și cu inima deschisă despre boala cu care se confruntă de 42 de ani și care o chinuie pe zi ce trece. Acest subiect este sensibil pentru ea, dar iată că și-a împărtășit povestea cu publicul ei!

Aceasta a moștenit de la tatăl ei psoriazis, iar la rândul ei a transmis-o fiului ei, în vârstă de 29 de ani. Boala a debutat când avea doar 24 de ani și s-a agravat la 28 de ani:

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani buni plec în luna noiembrie în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune chiar suferă”, a povestit Monica Tatoiu pentru Impact.

Monica Tatoiu: „Am învățat să trăiesc cu chestia asta”

Monica Tatoiu susține că a învățat să trăiască cu boala, însă nu de puține ori s-a simțit chinuită de psoriazis, deoarece în funcție de starea ei de spirit boala a afectat-o:

„Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament. 

Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube.

De câte ori sunt agitată, încep să mă mănânce coatele, genunchii, încheieturile, în general, la mine și gleznele. Am învățat să trăiesc cu chestia asta. A fost greu, dar sunt valuri care vin și trec. Dar, dacă stau la soare, s-a mai atenuat, măcar la coate.
La mine se vede la televizor, pentru că gesticulez, mi se văd coatele. Și mă dau cu tot felul de creme. O soluție au fost cremele cu cortizon, dar nu le recomand, pentru că cortizonul face și bine, dar și rău”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

sursa: https://redactia.ro/monica-tatoiu-chinuita-de-o-boala-agresiva-semnele-se-vad-pe-corpul-ei-foto-250613?fbclid=IwAR3rbFsmhqmbEP_S9HyfJivOqaDVg8iCuNy1QcBvDjBemqcUbP8HjwGahKY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

PRIMELE IMAGINI CU REGHE ȘI ANA LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE POLIȚIE. ANTRENORUL ROMÂN ESTE VÂNĂT RĂU LA FAȚĂ!PRIMELE IMAGINI CU REGHE ȘI ANA LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE POLIȚIE. ANTRENORUL ROMÂN ESTE VÂNĂT RĂU LA FAȚĂ!

Vineri seara, în jurul orei 23.20, protagoniștii conflictului care a pus pe jar lumea sportului și nu numai au părăsit Secția de Poliție a Stațiunii Snagov, unde au fost audiați