Stiri La Minut SANATATE Ceaiul care te scapă de streptococul în gât, gripă și infecțiile sinusurilor:

Ceaiul care te scapă de streptococul în gât, gripă și infecțiile sinusurilor:

Ceaiul care te scapă de streptococul în gât, gripă și infecțiile sinusurilor: post thumbnail image

Oregano este utilizat pe scara larga in intreaga lume in multe gospodarii. Are o aroma puternica si multe proprietati benefice.

Timp de mai multe secole a fost folosit ca remediu natural, deoarece are antioxidanti foarte puternici, precum timolul si multe substante fitonutrienice care revitalizeaza si protejeaza celulele deteriorate. Membrana noastra de ADN este afectata de radicalii liberi, care determina, in cea mai mare parte, dezvoltarea multor boli cronice.

De asemenea, in oregano sunt multe minerale si vitamine, inclusiv calciu, potasiu, zinc, magneziu, fier, vitamina A, vitamina C, vitamina E si acizii grasi Omega-3.

Există, de asemenea, uleiuri volatile care au proprietati puternice anti-fungice, carminative, anti-malarie si diuretice. Microorganismele din corp se inmultesc constant, iar acest lucru este inhibat de proprietatile antiseptice puternice ale oregano-ului, ceea ce usureaza simptomele sinuzitei, streptococului si infectiilor.

Extractul de oregano are capacitatea de a ucide celulele canceroase, de a reduce cresterea lor si de a imbunatati indicatorii de cancer, de asemenea.

Iata o lista a beneficiilor pentru sanatate pe care le are oregano:
Amelioreaza raceala, tusea si gripa;

Lupta impotriva infectiilor urechilor si sinusurilor;

Imbunatateste functia sistemului cardiovascular;

Elimina parazitii intestinali;

Scade atacurile de astm;

Elimina durerile de cap si durerile de spate;

Elimina arsurile la stomac si oboseala;

Regleaza greutatea corporala;

Trateaza problemele de constipatie si urinare;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Lipsa acestei vitamine creste riscul de Alzheimer, scleroza multipla, depresie, anxietate, tulburari de invatare si dezvoltare la copiiLipsa acestei vitamine creste riscul de Alzheimer, scleroza multipla, depresie, anxietate, tulburari de invatare si dezvoltare la copii

Ce au în comun toate aceste afectiuni: Alzheimer, scleroza multipla, depresia, anxietatea, tulburari de învatare si dezvoltare la copii, tulburari din spectrul autismului, boli autoimune si probleme imunitare, cancer, infertilitate?