Stiri La Minut MONDEN Cum arată fiica lui Iosif Rotariu. Tânăra a făcut în jur de 50 de operații

Cum arată fiica lui Iosif Rotariu. Tânăra a făcut în jur de 50 de operații

Dana și Iosif Rotariu au adoptat-o pe micuța Kassandra când ea avea doar patru ani. Acum, tânăra este în clasa a XI-a. După zeci de operații prin care a trecut, fiica lui Iosif Rotaru poate duce o viață normală

În anul 2019, fostul fotbalist împreună cu partenera sa au salvat-o pe micuța bătută cu bestialitate de către bunică. Femeia nu își dorea să aibă grijă de nepoată și i-a aplicat un tratament exagerat: a ars-o cu țigara, a bătut-o și i-a turnat acid pe față.

Fata suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, care se manifestă prin inflamația și distrugerea matricei osoase. În general, este cauzată de infecția cu anumite microorganisme patogene de natură bacteriană sau fungică. În cazul copiilor, boala atacă mai ales oasele lungi (ale membrelor superioare si inferioare), iar la adulți afectează mai des coloana vertebrală și șoldurile.

„Kassandra este bine acum. Este la școală, merge în fiecare zi, ultima sa medie generală a fost de 9,64. Sunt tare mândru de ea. Acum așteptăm luna noiembrie, pentru că trebuie să meargă la un control în Franța și să vedem ce spun medicii, dacă o să îi pună proteza definitivă la piciorul stâng sau nu.

Totul în funcție de ce zic analizele. Asta pentru că piciorul trebuie să se oprească din creștere. Vedem la fața locului. Nici nu mai știu a câta operație este. Cred că a 50-a intervenție. Sincer, vreau să vă zic că am pierdut și numărul lor.”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Click.

„Kassandra, numele unui copil cu multe operații și cu multe probleme“

„Sunt mai bine, am mai crescut. Mă țin bine pe picioare, dar încă mai am nevoie de ajutor. Am fost în Franța recent și a trebuit să mă verifice și să vadă cum e cu proteza mea. Au zis că momentan totul e ok.

Le-am zis că am niște dureri foarte mari la proteză în ultimul timp și au spus că ei nu au ce să îmi facă momentan, ar trebui să încerc cu exerciții și dacă nu merge, să revin la ei.

Eu mă bucur cu toate operațiile pe care a trebuit să le fac pentru că mă gâdesc că, într-un final, o să fiu cât de bine pot dacă îmi ies toate bine și mă ajută.

Nu prea-mi place să mă recunoască lumea pe stradă, mi se pare foarte ciudat și nu prea-mi place să vorbesc de chestii de genul. Lumea când aude Kassandra, asociază numele cu un copil cu multe operații și cu multe probleme.

Îmi place foarte mult engleza, dar mai am de lucru. Când am fost în online, n-am mai lucrat atât de mult și nu mai îmi iese atât de bine. Îmi place engleza foarte mult și româna foarte mult.”, a explicat Kassandra în emisiunea lui Crsti Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post