Stiri La Minut MONDEN Sosia Reginei Elisabeta seamănă izbitor cu Suverana. Nu le-ai fi deosebit

Sosia Reginei Elisabeta seamănă izbitor cu Suverana. Nu le-ai fi deosebit

Regina Elisabeta a fost și rămâne un personaj de excepție în această lume. Celebra Suverană a Marii Britanii a fost admirată si iubită de o mulțime de oameni și unii dintre ei chiar au avut-o drept model. Regretata conducătoare a avut chiar și o sosie, care îi semăna izbitor.

Cine este sosia Reginei

Este vorba despre Mary Reynolds, o femeie în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex. Pentru prima dată când a fost asemănată cu Suverana avea doar 17 ani, iar de atunci s-a bucurat de mare succes. A ajuns să aibă numeroase apariții în filme, dar și în emisiuni televizate, toate datorită asemănării.

Aceasta s-a simțit mereu privilegiată de faptul că semăna cu un asemenea personaj și considera că a fost binecuvântată cu un asemenea dar. A adunat o mulțime de ținute asemănătoare cu ale Reginei și a ajuns chiar să ia și din apucăturile acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, proaspăt divorțați, continuă certurile.  Claudia Pătrășcanu spune că e nemulțumită pentru programul pe care îl au copiii atunci când petrec weekendul la Gabi Bădălău. „El nu