Stiri La Minut ACTUALITATE Ritualuri pentru a atrage bani pentru luna plină

Ritualuri pentru a atrage bani pentru luna plină

Pe lună plină, toate ritualurile monetare sunt pline de energie foarte puternică, deci sunt foarte importante pentru a atrage bani în viața ta.

Ritual pentru îndeplinirea dorinței

Acest ritual trebuie făcut cu o zi înainte de luna plină. Scrieți-vă dorința pe foaia de hârtie, ca și cum ați primit-o deja. Apoi, fără a opri această notă, puneți inscripția pe pervazul ferestrei și puneți figura calului pe partea de sus. Nota ar trebui să fie așa de 3 zile. Apoi, pune-l într-un loc retras, și după îndeplinirea dorința – de a arde.

Încărcați portofelul pentru bani

Cu o zi înainte de luna plină, puneți un portofel gol pe pervazul ferestrei. Acest lucru ar trebui făcut 3 nopți la rând: în noaptea dinaintea lunii pline, a lunii pline și a nopții după luna plină.

Și în 3 nopți de lună nouă, puneți un portofel cu bani pe pervazul ferestrei.

Ritual pentru strângerea de bani

Se toarnă pe o placă de monede, pe partea de sus a grâului. Se acoperă cu o cârpă și se toarnă … în fiecare zi, cu cuvintele: „grâu Mamă, te hrănesc și Malden și vechi, iar cei săraci și bar, pe cereale și să dea 10 și 15 și 20. Lasă-mă, slujitorul lui Dumnezeu, bani apărut ca acest grâu pe măsură ce crește zi și noapte, pentru a muri de foame nu, și banii mei și lăsați-l să crească mă hrănească, și în numele Tatălui și al Sfântului Duh Synya. Amin! „Cruciuliță de 3 ori.

Grâul crește, banii cresc odată cu el. Atunci când germenii devin foarte mari, se usucă și apoi arde grâul și imediat se face un nou complot.

Ritual “factura facturată”

Luați o factură și puneți-o sub covor pe partea dreaptă a ușii și lăsați-o acolo până la lună plină. După luna plină, scoateți nota și puneți-o în geantă până la următoarea lună plină. Așa că repetați în fiecare lună.

Ritual pentru atragerea bogăției

Pentru acest ritual, trebuie să turnați o ceașcă de apă și să puneți o monedă de argint în ea. Paharul trebuie să fie așezat astfel încât lumina lunii să cadă pe el. Trageți-vă mâinile peste suprafața apei, ca și cum ați aduna argint în palma ta și spuneți: “Frumoasă stăpână Luna! Aduceți-mi avere, aduceți-mi-o în întregime. Umple-ți mâinile cu argint și aur. Pot să iau tot ceea ce dai! “Apoi trebuie să turnați apă pe pământ și să țineți moneda în portofel.

Ritualul emancipării din lipsa de bani

Este necesar să scrieți pe hârtie 3 lucruri pe care doriți să le scăpați (datorii, lipsa banilor, obiceiuri, boli …). Apoi ardeți această hârtie și spălați cenușa într-o toaletă sau într-o chiuvetă. Toate problemele vor dispărea cu cenușa.

Ritual de curățire a aurei în luna plină

Se întâmplă de multe ori să se acumuleze un negativ în aura ta, ceea ce încetinește fluxul de bani în viața ta. Pentru a face asta, aura ta trebuie curățată.

7 linguri de zahăr brun

7 lingurite de scorțișoară

Ritualul de bani pentru nouă noduri

Acest ritual este petrecut pe o lună în creștere sau pe o lună plină.

Luați panglica verde de mătase de aproximativ 30 cm lungime. Legați-l de 9 noduri, succesiv pe fiecare nod spunând:

Prima vrăjitorie a nodurilor începe.

Cu al doilea nod se face.

Cu al treilea nod, banii merg către mine.

Cu cel de-al patrulea nod, noi oportunități îmi bat pe ușă.

Cu cel de-al cincilea nod, afacerea mea este în plină expansiune.

A șasea vrăjitorie a nodurilor se rezolvă.

Cu cel de-al șaptelea nod mi sa dat succes.

Nodul opt înmulțește venitul.

Cu nodul al nouălea este totul meu acum!

Țineți banda împreună cu dvs. ca talisman.

Mantra pentru atragerea bogăției și a norocului

AUM SHRI GAIA ADI CHANDRA AYA NAMAH

Această matrice ar trebui să fie rostită cu voce tare, mai bine într-un spânzurare în 12 minute. Faceți acest lucru în fiecare lună plină pe tot parcursul anului.

Mantra pentru atragerea de bani

KUNG – RONO – AMA – NILO – TA – WONG

Începeți să lucrați cu această mantră în luna plină. Sesiunea ar trebui să dureze cel puțin 5 minute. Aceste sesiuni ar trebui repetate în fiecare săptămână timp de 3 luni.

Mantra pentru expulzarea eșecului

OM SIRI RAMA JAJA RAMA JAJA JAJA RAMA

Această mantra ar trebui să fie rostită cu voce tare, cântând de 108 ori, începând pe lună în scădere. În acest caz, este necesar să se articuleze în mod clar intenția, de exemplu: toate obstacolele din afaceri sunt transformate în noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Sfânta Parascheva este făcătoare de minuni. Ce rugăciune trebuie să rostim când avem nevoie urgent de ajutorSfânta Parascheva este făcătoare de minuni. Ce rugăciune trebuie să rostim când avem nevoie urgent de ajutor

Sfânta Parascheva este una dintre cele mai cunoscute și iubite sfinte din religia noastră. Sărbătorită în fiecare an pe 14 octombrie, Sfânta este foarte renumită în rândul credincioșilor și chiar