Stiri La Minut MONDEN CÂŢI BANI AU FĂCUT ARMIN NICOARĂ ŞI CLAUDIA PUICAN, LA NUNTA CU 7 PERECHI DE NAŞI? „MAMA A LUAT PLICURILE”

CÂŢI BANI AU FĂCUT ARMIN NICOARĂ ŞI CLAUDIA PUICAN, LA NUNTA CU 7 PERECHI DE NAŞI? „MAMA A LUAT PLICURILE”

Armin Nicoară a făcut primele declarații despre nunta ce a avut loc săptămâna trecută, afirmând că nu știe nici în acest moment câți bani a primit din partea invitaților. Cântărețul i-a uimit pe toți, când a anunțat că a renunțat la luna de miere alături de soția sa, Claudia Puican.

Mama lui Armin Nicoară a încasat darul de nuntă

Toți invitații s-au distrat până dimineață alături de miri, iar în momentul în care au dorit să le ofere plicul cu bani, au rămas surprinși. Armin Nicoară a refuzat să primească darul din partea invitaților, așa că i-a trimis către mama sa, care s-a ocupat de tot.

Întrebat care este motivul care a stat la baza unei asemenea decizii, Armin Nicoară susține că nu s-a simțit bine să ia bani din partea prietenilor apropiați care i-au fost alături. Ba mai mult decât atât, artistul a dezvăluit și faptul că nu a cheltuit prea mult cu întregul eveniment, deoarece salonul în care a avut loc petrecerea îi aparținea, iar costumul pe care l-a purtat, îl avea primit de foarte multă vreme.

La nuntă a fost foarte bine, nu am niciun minus. Adică mi-a ieșit totul cum am vrut și cum totul a fost în scurt timp, organizare în timp record, nu mă așteptam să iasă atât de bine. De bani, sincer, nici nu știu.

Eu nu am vrut să iau plicuri, nu am pus căsuța aceea de plicuri. Le-am zis invitaților să se ducă să dea bani mamei mele, că eu nu iau bani în mână, mama a luat plicurile. Și nici nu m-am dus să număr plicurile”, a declarat pentru Fanatik Armin Nicoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTOGina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO

Gina Pistol a stat ore în șir în salonul de înfrumusețare, pentru a obține look-ul perfect. Iată imaginile care au făcut senzație în mediul online! Gina Pistol, schimbare radicală de