Stiri La Minut MONDEN L-A UITAT PE TONI IURUC! CU CINE A FOST SURPRINSĂ SIMONA HALEP, DUPĂ DIVORȚ

L-A UITAT PE TONI IURUC! CU CINE A FOST SURPRINSĂ SIMONA HALEP, DUPĂ DIVORȚ

L-A UITAT PE TONI IURUC! CU CINE A FOST SURPRINSĂ SIMONA HALEP, DUPĂ DIVORȚ post thumbnail image

Simona Halep l-a dat uitării pe Toni Iuruc, deși nu a trecut foarte mult de la divorț. Sportiva a fost surprinsă, într-o ipostază neașteptată, alături de mai multe persoane. Iată cum se recuperează tenismena, după o perioadă în care a avut o mulțime de probleme.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Simona Halep a trecut printr-o perioadă destul de grea, la începutul lunii septembrie. Campioana s-a văzut nevoită să divorțeze de bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire. Acum, sportiva face tot posibilul pentru a merge mai departe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mitea Iulian (@chef_mitea_iulian)

Simona Halep, pregătită să dea uitării divorțul de Toni Iuruc

La finalul săptămânii trecute, Simona Halep este pusă pe distracție, spre surprinderea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Sportiva a plecat departe de agitația din București și s-a întâlnit cu persoane foarte importante din viața sa. Iată cum a petrecut, campioana noastră.

Postarea de pe Instagram a unui cunoscut chef bucătar a atras atenția multor persoane, în momentul în care fosta soție a lui Toni Iuruc a fost etichetată. Se pare că Simona a petrecut momente frumoase alături de foștii săi colegi, într-un decor de poveste. În imagini se poate observa că voia bună și distracția a fost la ea acasă, iar Simona nu mai pare atât de afectată de vâlva prin care a trecut luna trecută.

După ce au gătit pe timp de zi, s-au plimbat cu roaba și au depănat amintiri, toți cei prezenți s-au distrat de minune pe timpul nopții. În imagini se poate vedea faptul că Simona Halep s-a alăturat unui foc de tabără, după ce a mâncat cele mai bune preparate culinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, proaspăt divorțați, continuă certurile.  Claudia Pătrășcanu spune că e nemulțumită pentru programul pe care îl au copiii atunci când petrec weekendul la Gabi Bădălău. „El nu