Stiri La Minut MONDEN Carmen de la Sălciua, declarații după vizita la muntele Athos: „În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos“

Carmen de la Sălciua, declarații după vizita la muntele Athos: „În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos“

Carmen de la Sălciua a fost împreună la muntele Athos, clarificându-și situația de cuplu. Deși cei doi au stat separat câteva ore, chiar zile despărțiți, lucrurile sunt mai clare ca niciodată pentru cei doi amorezi.

”La muntele Athos a fost extraordinar. Chiar mi-aș dori să mai mergem. Muntele Athos nu înseamnă doar muntele propriu zis, cel care e interzis femeilor, ci și ceea ce îl înconjoară. Noi nu am urcat pe munte, mă refer la grupul de femei.

Am mers cu două autocare, femeile au rămas împrejurul muntelui. Marian a urcat cu grupul bărbaților. E un loc de care nu se poate povesti, e foarte multă rugăciune și credință. În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos. E un alt nivel spiritual, trebuie să ai multă dăruire să ajungi la el”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua, a declarat cântăreața pentru fanatik.ro.

Carmen de la Sălciua și Marian nu au dormit împreună

Deși cei doi și-au cumpărat excursia împreună au decis să doarmă separat, fiind încă sub semnul tainei căsătoriei. Artista a declarat că și-a dat seama că relația pe care o au trebuie, momentan cel puțin, să fie una cât se poate de discretă, oricât de mult s-ar iubi.

”Atâta timp cât ai în vedere o căsătorie se putea să dormim împreună, chiar dacă nu am făcut-o. Noi nu stăm doar așa, ca o relație trupească, ar fi un păcat. Este un păcat și ce facem noi, dar… Noi suntem logodiți, chiar dacă nu la Biserică. Oricum, mai multe detalii despre treaba asta nu aș vrea să dau, Dumnezeu știe ce e, vreau să fiu discretă pe subiectul ăsta”, a mai spus Carmen de la Sălciua pentru sursa menționată anterior.

Cum au petrecut cei doi timpul în pelerinaj

”Bineînțeles, e o experiență liniștitoare pentru suflet, dar Marian nu a apucat să stea foarte mult. A stat doar o zi pentru că așa presupunea grupul. Aveam mai multe obiective de vizitat. După aceea am mers și ne-am închinat Brâului Maici Domnului.

Au venit călugării de pe Athos, pe vapor, cu Brâul ca să îl poată vedea și femeile. Am vizitat ce se putea vizita, am cântat pricesne, acele cântece religioase închinate lui Dumnezeu și Maicii Domnului”, ne-a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă

Artista simte că relația pe care o are cu logodnicul său este una puternică. Nu simte nevoia de a se afișa alături de el, însă își dorește să devină cât mai curând mămică.

”Singurul lucru despre care voi mai vorbi va fi venirea pe lume a unui copil, atunci când va fi, când va da Dumnezeu. Nu știu dacă la anul avem nuntă și copil, dar îmi doresc! Doamne ajută”, a adăugat cântăreața.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post