Stiri La Minut MONDEN Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soț? „Un om nu poți să-l înșeli când îl iubești…“

Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soț? „Un om nu poți să-l înșeli când îl iubești…“

Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soț? „Un om nu poți să-l înșeli când îl iubești…“ post thumbnail image

Mama Geta este foarte apreciată și urmărită în mediul online. Femeia care le-a dat viață lui Culiță Sterp și fraților săi este destul de activă pe rețelele de socializare. La doar câteva zile după nunta fiicei sale, soacra mică a postat la story un mesaj subtil, care ne lasă impresia că îl confirmă din experiența personală. Mama Geta a distrubuit un fragment în care Lidia Fecioru vorbește despre înșelat.

Geta Guțiu a avut grijă singură de cei patru copii ai ei: Ileana, Culiță, Iancu și Geta Sterp, încă din 2013 când fostul soț i-a părăsit. Cel mai mult o doare că bărbatul nu a vrut să-și vadă nepoții mult timp. În ultima vreme, a fost prezent la mai multe evenimente importante din familie.

Duminică, pe 2 octombrie, Geta Sterp s-a căsătorit cu alesul inimii. tatăl său a fost invitat de onoare. Totuși, bărbatul nu stat la masă cu fosta soție. Momentele în care cei doi au fost apropiați fiind destul de puține, adesea când au făcut poze.

„Un om nu poți să-l înșeli când îl iubești. Îl înșeli când nu îl iubești“

Mama Geta, dezvăluiri despre separarea de fostul soț

Mama lui Culiță Sterp a dezvăluit recent că tatăl copiilor a părăsit-o în urmă cu opt ani, pe ea și pe copii. Este convinsă că tot pe ea o iubește bărbatul, dar are pasiunea femeilor și din cauza asta nu vrea să se întoarcă la familie.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!’, a declarat mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Carmen de la Sălciua, declarații după vizita la muntele Athos: „În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos“Carmen de la Sălciua, declarații după vizita la muntele Athos: „În momentul acela te vezi cel mai mare păcătos“

Carmen de la Sălciua a fost împreună la muntele Athos, clarificându-și situația de cuplu. Deși cei doi au stat separat câteva ore, chiar zile despărțiți, lucrurile sunt mai clare ca