Sfânta Parascheva este făcătoare de minuni. Ce rugăciune trebuie să rostim când avem nevoie urgent de ajutor

Sfânta Parascheva este una dintre cele mai cunoscute și iubite sfinte din religia noastră. Sărbătorită în fiecare an pe 14 octombrie, Sfânta este foarte renumită în rândul credincioșilor și chiar are și un pelerinaj închinat ei, care este acum în plină desfășurare. Află ce trebuie să faci pentru a te bucura de ajutorul Sfintei făcătoare de minuni.

Minunile Sfintei Parascheva

Sfânta Cuvioasa Parascheva (cunoscută şi ca Paraschiva) este sfânta ocrotitoare a Moldovei, despre care se spune că a făcut o mulțime de minuni și continuă să-i ajute pe cei care se roagă la ea. În urmă cu patru zile a început cel mai mare pelerinaj din țară, cel la moaștele Sfintei Parascheva, unde un număr extraordinar de mare de oameni din toată lumea au trecut să se închine și continuă să vină. Racla va sta la dispoziția credincioșilor pentru o săptămână.

Se spune că Sfânta Parascheva a făcut multe minuni de-a lungul timpului, care mai de care mai impresionante. Se spune că exista cândva un bărbat care avea o afecțiune gravă de piele, din cauza căreia fața îiera plină de bube. Acesta s-a vindecat ca prin minune în momentul în care şi-a apropiat de chip o batistă care atinsese moaştele Sfintei şi pe care i-a adus-o soţia de la Catedrala Mitropoliei din Iaşi.

Întâmplările recente spun și că o femeie sărmană, mamă a trei copii, suferea de sinuzită și nu avea bani să se trateze, așa că a decis să se roage la racla cu sfintele moaște, de unde a plecat vindecată. Alături de ea a fost și o femeie surdă din Cheile Bicazului, care timp de trei zile a stat numai în rugăciune și a început din nou să audă, semn că nu sunt doar povești aceste minuni, ci fapte reale.

Rugăciune către Sfânta Parascheva

Sfânta Parascheva este cunoscută drept făcătoare de minuni. Se spune că Sfanta Parascheva vindecă atât durerile sufleteşti, cât şi pe cele trupeşti. Atât cei care merg la moaștele sale, dar și la biserică și se roagă ei în mod special spun că au simțit ajutorul acesteia și au rămas impresionați.

Lasă un comentariu