Stiri La Minut MONDEN Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: „M-am apucat de o DIETĂ” A dezvăluit MENIUL COMPLET

Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: „M-am apucat de o DIETĂ” A dezvăluit MENIUL COMPLET

Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: „M-am apucat de o DIETĂ” A dezvăluit MENIUL COMPLET post thumbnail image

Mara Banica are grija de modul in care arata si a dezvaluit secretul pierderii in greutate. Vedeta a slabit 15 kilograme in doar doua luni jumatate prin metode care au avut un real succes.

Mara Banica a reusit sa scape de 15 kilograme in doar doua luni si jumatate tinand o dieta care a devenit un mod de viata pentru ea.

„Am slăbit 15 kilograme în 2 luni şi jumătate. M-am apucat de o dietă, cu bune cu rele, am ţinut-o. O mai ţin în continuare, pentru că odată ce te obişnuieşti să mănânci într-un fel, nu te mai poţi întoarce.

Am constatat că salatele sunt atât de bune. Eram genul ciorbiţă. Pâine deloc, zahăr deloc. Beau nişte carbogazoase pe care nu le beam înainte, pentru că organismul are nevoie de zahăr. Eu nu mă plâng, că îmi place ce fac, dar asta nu înseamnă că nu obosesc”, a declarat Mara Bănică la TV.

Dieta pe care a folosit-o Mara Bănică

“In prima saptamana mananci cat poti branza cottage si legume crude, anumite legume. Am acceptat 62 de kilograme, 64, dar am ajuns la 69,8 si deja imi cumparam haine masura L, la o inaltime de 1,63, deci aveam mult. In prima saptamana cand m-am apucat de dieta mi-a fost foarte rau, eram foarte molesita, nu mai aveam chef de nimic. In a doua saptamana mananci carne, in a treia saptamana le combini. La mine a dat rezultate. Dieta dureaza noua saptamani. Problema e ca eu am reluat-o. Apucandu-ma si de sala am exagerat si am cazut in casa. M-a gasit copilul.”, a spus Mara Banica, in emisiunea “Xtra Night Show”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

PRIMELE IMAGINI CU REGHE ȘI ANA LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE POLIȚIE. ANTRENORUL ROMÂN ESTE VÂNĂT RĂU LA FAȚĂ!PRIMELE IMAGINI CU REGHE ȘI ANA LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE POLIȚIE. ANTRENORUL ROMÂN ESTE VÂNĂT RĂU LA FAȚĂ!

Vineri seara, în jurul orei 23.20, protagoniștii conflictului care a pus pe jar lumea sportului și nu numai au părăsit Secția de Poliție a Stațiunii Snagov, unde au fost audiați