Stiri La Minut MONDEN De ce a lipsit Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, de la nunta Getei Sterp. Mama Geta a clarificat situația

De ce a lipsit Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, de la nunta Getei Sterp. Mama Geta a clarificat situația

De ce a lipsit Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, de la nunta Getei Sterp. Mama Geta a clarificat situația post thumbnail image
De ce a lipsit Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, de la nunta Getei Sterp. Mama Geta a clarificat situația

Mama Geta a dat lămuriri, ca să înlăture orice speculație apărută pe Internet, și a spus de ce Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, nu a fost prezent la nunta Getuței, eveniment care a avut loc în weekend. Iată despre ce este vorba.

De ce a lipsit Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, de la nunta Getei Sterp. Mama Geta a clarificat situația

Geta Sterp a avut toată familia alături de ea în ziua cea mare, când s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Frații, mama, tatăl, dar și alte persoane apropiate familiei și prietenii, desigur, au fost acolo să o felicite și să se bucure împreună cu ea. A fost un eveniment de amploare, care a atras atenția presei. Fratele Getei, Culiță Sterp, a postat primele imagini și a emoționant-o până la lacrimi cu dedicația pe care i-a făcut-o.

otuși, cineva a lipsit de la acest eveniment atât de important: Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, un băiat amărât de care familia Sterp a avut grijă mai mult timp. Beni provine dintr-o familie cu șapte frați, care sunt crescuți doar de mama lor. Tatăl lui i-a părăsit și nici că îl mai interesează de soarta lor, conform Viva!. Familia Sterp a avut grijă de el.

„A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru cei care au spus că îl ținem doar la oi. Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți”, a declarat sora lui Culiță Sterp, la un moment dat, conform sursei menționate mai sus.

Ca să justifice lipsa lui și să răspundă tuturor speculațiilor care s-au făcut pe Internet, mama Geta a clarificat situația. Ea a vorbit despre ceea ce l-a determinat pe Beni să nu ia parte la nunta Getuței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post