Stiri La Minut MONDEN Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO post thumbnail image

Gina Pistol, declarații șocante

Gina Pistol a stat ore în șir în salonul de înfrumusețare, pentru a obține look-ul perfect. Iată imaginile care au făcut senzație în mediul online!

Gina Pistol, schimbare radicală de look

Gina Pistol a stat mai mult de jumătate de zi în salonul de înfrumusețare, pentru a-și face o schimbare radicală de look. Tehnica aleasă de către hairstylist-ul vedetei a fost destul de complexă, iar pentru un păr perfect vopsi, timpul de execuție a fost de 8 ore. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost foarte mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut și le-a împărtășit fanilor fotografii cu noul său look:

„Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol, apariție spectaculoasă la „Chefi la Cuțite”

Gina Pistol a revenit, luni seară, la îndrăgita emisiune „Chefi la Cuțite”. Vedeta a avut o apariție spectaculoasă pe platourile de filmare după ce a devenit pentru prima dată mamă la începutul anului trecut. Iată că de luni seară, cei trei chefi au avut surpriza de a o avea înapoi în formatul emisiunii pe mult îndrăgita lor colegă.

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine”, a declarat Gina Pistol, nerăbdătoare să pășească în noul platou al emisiunii culinare.

Ce nume are Gina pistol în buletin?

Gina Pistol nu „și-a pierdut buletinul precum” Smiley ( nr. piesă artist), dar cu siguranță o cheamă diferit în actul de identitate! Iată toate detaliile! 

Vedeta a recunoscut că până și ea uită că are alt nume în buletin față de cel cu care s-a obișnuit!Aceasta consideră că „Gina” este numele perfect pentru ea, cel cu care rezonează în mod real. Îndrăgita prezentatoare ar putea oricând să își schimbe numele, dar încă nu a făcut acest pas.

Invitată la un podcast, Gina Pistol a povestit faptul că încă din copilărie, adolescență, dar și în showbizul românesc i s-a spus „Gina”, atât de către părinții ei, prieteni și colegi de breaslă.Partenera de viață al lui Smiley a povestit că nașii ei de botez i-au dat numele de Georgeta, însă mama ei a avut întotdeauna o afinitate pentru numele Gina. Tocmai de aceea nu a ținut nimeni cont de numele din buletin, ci de cum rezona numele de „Gina” atunci când era strigată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post