Stiri La Minut MONDEN Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Vedeta a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare: „Îl ador” FOTO post thumbnail image

Gina Pistol, declarații șocante

Gina Pistol a stat ore în șir în salonul de înfrumusețare, pentru a obține look-ul perfect. Iată imaginile care au făcut senzație în mediul online!

Gina Pistol, schimbare radicală de look

Gina Pistol a stat mai mult de jumătate de zi în salonul de înfrumusețare, pentru a-și face o schimbare radicală de look. Tehnica aleasă de către hairstylist-ul vedetei a fost destul de complexă, iar pentru un păr perfect vopsi, timpul de execuție a fost de 8 ore. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost foarte mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut și le-a împărtășit fanilor fotografii cu noul său look:

„Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol, apariție spectaculoasă la „Chefi la Cuțite”

Gina Pistol a revenit, luni seară, la îndrăgita emisiune „Chefi la Cuțite”. Vedeta a avut o apariție spectaculoasă pe platourile de filmare după ce a devenit pentru prima dată mamă la începutul anului trecut. Iată că de luni seară, cei trei chefi au avut surpriza de a o avea înapoi în formatul emisiunii pe mult îndrăgita lor colegă.

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine”, a declarat Gina Pistol, nerăbdătoare să pășească în noul platou al emisiunii culinare.

Ce nume are Gina pistol în buletin?

Gina Pistol nu „și-a pierdut buletinul precum” Smiley ( nr. piesă artist), dar cu siguranță o cheamă diferit în actul de identitate! Iată toate detaliile! 

Vedeta a recunoscut că până și ea uită că are alt nume în buletin față de cel cu care s-a obișnuit!Aceasta consideră că „Gina” este numele perfect pentru ea, cel cu care rezonează în mod real. Îndrăgita prezentatoare ar putea oricând să își schimbe numele, dar încă nu a făcut acest pas.

Invitată la un podcast, Gina Pistol a povestit faptul că încă din copilărie, adolescență, dar și în showbizul românesc i s-a spus „Gina”, atât de către părinții ei, prieteni și colegi de breaslă.Partenera de viață al lui Smiley a povestit că nașii ei de botez i-au dat numele de Georgeta, însă mama ei a avut întotdeauna o afinitate pentru numele Gina. Tocmai de aceea nu a ținut nimeni cont de numele din buletin, ci de cum rezona numele de „Gina” atunci când era strigată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post