Stiri La Minut MONDEN Doliu pentru Minodora. Artista a suferit o pierdere imensă

Doliu pentru Minodora. Artista a suferit o pierdere imensă

Este o perioadă grea pentru una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Minodora este în doliu după moartea celei mai dragi ființe. Artista și-a pierdut mama și este devastată de durere. Femeia avea mai multe probleme de sănătate și reușise, nu demult, să treacă peste o mare cumpănă.

Doliu pentru Minodora

Minodora a anunțat cu tristețe că mama ei a pierdut lupta cu boala și a părăsit această lume. S-a întâmplat în urmă cu o lună, dar artista a vrut să-și plângă părintele în liniște și a ținut totul departe de lumea publică. Mama Minodorei a murit pe data de 12 august, când artista se afla pe scenă, în timpul unui spectacol.

Artista a povestit că starea de sănătate a mamei ei a început să se degradeze din luna aprilie a acestui an și că în august mama sa a cedat.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat. Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam, a povestit Minodora într-o emisiune tv.

Ce a sfătuit-o mama Minodorei pe artistă

Minodora a mărturisit că mama sa îi spunea mereu că orice s-ar întâmpla, ea trebuie să nu uite că este artist, să lase durerea la o parte și să urce pe scenă să facă ceea ce știe cel mai bine.

Ea mi-a spus întotdeauna: <<Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!>>, a povestit Minodora într-o emisiune tv.

Artista a putut abia acum să vorbească despre această pierdere imensă, la două luni distanță de când mama ei a închis ochii pentru ultima dată. Minodora a avut o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață și pe care o considera suportul și puterea familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă și după divorț: „El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, proaspăt divorțați, continuă certurile.  Claudia Pătrășcanu spune că e nemulțumită pentru programul pe care îl au copiii atunci când petrec weekendul la Gabi Bădălău. „El nu